مدیرعامل فیلیمو اعلام كرد
صداوسیما جلوی ساخت سریال حسن فتحی در شهرك غزالی را گرفت!
به گزارش علی جون مدیرعامل فیلیمو با تاكید بر اینكه «صداوسیما از رشد وی او دی ها خوشحال نمی شود»، در این حوزه به ممنوعیت ساخت سریال «جیران» حسن فتحی در شهرك سینمایی غزالی اشاره نمود.
به گزارش علی جون به نقل از ایسنا، وی همینطور اعلام نمود که برنامه عادل فردوسی پور که مقرر است با ساختاری مشابه «نود» در فضای مجازی ساخته شود، هم اینک در مرحله تصمیم گیری و دریافت مجوز است.
به نقل از روابط عمومی برنامه «تک شاخ»، محمد جوادشکوری مقدم، مدیرعامل صبا ایده ـ شامل آپارات، فیلیمو و سینما تیکت ـ درباره فعالیت سرویس «آپارات» اظهار داشت: اگر یوتیوب، باز بود ما آپارات، را راه اندازی نمی کردیم. من بارها گفته ام و هر کسی برداشت خودش را داشته است؛ اما اگر این طور بود، ما حتما کار دیگری می کردیم. مبحث این است که این فرصت، در اختیار همه آدم هایی که در این کشور زندگی می کنند، وجود داشت و همان موقع هم شبیه سرویس آپارات چند سرویس دیگر بودند.
وی در پاسخ به اینکه برخی می گویند، آپارات با استفاده از رانت بالا آمده و امکان رشد و موفقیت داشته است، اظهار داشت: کمی به کسانی که این طور قضاوت می کنند، حق می دهم و کمی هم حق نمی دهم. رانت بود؛ اما برای کسانی که در پاریس، آتن و استانبول بودند، نه نسبت به کسانی که در تهران و ایران زندگی می کردند، ما هم یکی بودیم مثل بقیه افرادی که در این کشور کار می کنند، ما فقط کمی زودتر شروع کردیم.
آپارات چگونه محتوای نامناسب را تشخیص می دهد؟
مدیرعامل آپارت که در برنامه ویدئویی«تک شاخ» حاضر شده بود، در ادامه درباره احضارهای قضایی در این سال ها بیان نمود: اصل مساله این است که با قوانین و آئین نامه هایی که تصویب و به اجرا درآمده است، هنوز نمی دانیم مسئولیت محتوا با چه کسی است. همچنان برخی جاها در مرحله اول و برخی در مرحله دوم، مسئولیت محتوا بارگذاری شده را متوجه ما می دادند. نزدیک به ۴۵ میلیون کاربر منحصر به فرد، در ماه از آپارات بازدید می کنند و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار ویدئو در ۳۰ روز بارگذاری می شود و این مورد اصلا قابلیت کنترل دستی و چشمی را ندارد. حتما باید سازوکاری را تعریف کرد که بهترین سازوکار در دنیا گزارش کاربر است که با اولویت بندی توسط یک تیم ۴۰ نفره از کنترلرهای محتوا کنترل می شوند.
روش دوم پردازش تصویر است که در سال اول نداشتیم و در سال دوم آپارات این روش توسعه پیدا کرد. یک جور دیتکشن (تشخیص دهنده) تصاویر مستهجن به صورت خودکار است و حداکثر دو دقیقه پس از بارگذاری محتوا بررسی و کنترل می شود؛ اما در روش سوم دوسال است که حوزه خشونت را تشخیص می دهیم.
اما برخی کاربران یک چیزهایی را پیدا کنند که مربوط به پنج یا شش سال پیش است. من بارها رفته ام و کنترل کرده ام که این ویدئویی که بارها درباره اش توئیت کرده اند، هیچ کس گزارش نکرده است. و اگر گزارش صورت می گرفت به سرعت با عنایت به سازوکار مشخص ترتیب اثر داده می شد.
صداوسیما از رشد ما خوشحال نمی شود
شکوری مقدم درباره بحث گرفتن مجوز از ساترا، اظهار داشت: اینکه رگولاتور شما کیست و چیست؟ مهم می باشد ؛ از لحاظ ریاضی اینکه رگولاتور شما کسی باشد که در چنین جایگاهی است این کار غلط است؛ اما ما این کار را قبول کردیم و با ساترا کار خویش را شروع کردیم و رگولیشنِ سازمانی را زیر نظر صداوسیما پذیرفتیم و کار می کنیم و همیشه از روز اول از ایشان می پرسیدیم که شما از رشد ما خوشحال می شوید یا ناراحت؟ سوال ساده ای است. بحث منطقی بود و اصلا بنای دعوا و کری خواندن نبود. پاسخی که می شنیدم این بود که حتما بله! اما به صورت کاملا مشهود صداوسیما نه از رشد ما خوشحال می شود نه از پیشرفتمان، ولی موضع ساترا اینگونه نیست و فکر می کنم گرفتار یک تضاد است، هم می خواهد ما رشد نماییم هم نمی داند جواب صدا و سیما را چه بدهد، این خیلی غم انگیز است.
تبلیغ اینستاگرام در تلویزیون مجاز است اما فیلیمو نه!
مدیر عامل فیلیمو درباره تبلیغات محصولات و تولیدات صباایده در تلویزیون اظهار نمود: عید سال جاری که سریال پایتخت، پخش گردید خیلی روی اینستاگرام تبلیغ کردند. یک سریال داشت یک سرویس خارجی را به صورت مجانی تبلیغ می کرد. ما یک سرویسی هستیم تحت رگولیشن این کشور و می خواهیم پول بدهیم و تبلیغ شویم؛ ولی نمی توانیم یا نمی گذارند این کار را بکنیم. این یعنی چه؟ برخی جاها به من می گویند آقا شما خیلی تند حرف می زنید. علنی می گویند پررو هستید. می گویم آقا این طرف ماجرا که نیشگونی گرفته اند یا کبریت را زیردست ما گرفته اند و داریم می سوزیم را نمی بینید و وقتی من داد می زنم می گویید این چه کارآفرین خشن و پر رو و تخسی است! این را نمی بینند که چقدر برای ما درد دارد. اصلا بعضی از مسائل ما پیش پا افتاده است و برخی از آنها خنده دار شده است.
محمد جواد شکوری مقدم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون