چرا مددجویان بهزیستی در اشتغال پایدار گرفتار مشکل می شوند
به گزارش علی جون، رییس سازمان بهزیستی اظهار داشت: متاسفانه در خوشبینانه ترین حالت 30 درصد اعتبارات اختصاص داده شده برای اشتغال مددجویان به فرصت های شغلی پایدار منجر نمی گردد.
به گزارش علی جون به نقل از مهر، سید جواد حسینی در مراسم افتتاح شبکه تسهیلگران شغلی با تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: توجه به مددجویان و مستضعفان علاوه بر مسایل اعتقادی، همچون علل ایجاد انقلاب اسلامی بوده است. اگر سازمان بهزیستی حدود ۲۰ هزار مرکز اقماری دارد؛ در راستای رشد انقلاب اسلامی حرکت کرده است. وی با اشاره به اینکه توجه به اشتغال زایی همچون مهم ترین شئون کارایی در بهزیستی است؛ اظهار داشت: امسال ۱۶ هزار میلیارد تومان برای تسهیلات اشتغالزایی هزینه شد. تا حالا ۹۷ درصد ۶۰ هزار فرصت شغلی به وجود آمده است و ان شالله تمامی ۶۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شود. امروز هدف ما این است که کل ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار تسهیلات اشتغالزایی به فرصت های شغلی پایدار منجر شود. رییس سازمان بهزیستی ضمن اشاره به این که متاسفانه در خوشبینانه ترین حالت ۳۰ درصد اعتبارات اختصاص داده شده برای اشتغال مددجویان به فرصت های شغلی پایدار منجر نمی شود اظهار داشت: طبیعتاً ما مسئولان بدنبال افزایش کارایی و ایجاد بیشتر اشتغال های پایدار هستیم. یکی از راه های افزایش اشتغال های پایدار همین تسهیل گری اشتغال است. تسهیلگرانی تربیت شده اند که بدنبال پایدار نمودن اشتغال مددجویان بهزیستی باشند. حسینی درباب شرایط ایجاد مشاغل پایدار اظهار داشت: برای این منظور فرد مددجو در درجه اول باید علاقه به شغل داشته باشد دوم مهارت لازم را برای آن شغل داشته باشد و سوم این که آن مهارت و شغل مورد نیاز جامعه و محله فرد مددجو باشد. گاهی به علت این که به این سه اصل توجه نمی شود اشتغال مددجو ناپایدار است. رییس سازمان بهزیستی اضافه کرد: برای ساماندهی تسهیلگران اشتغالزایی ۸۰۰۰ داوطلب برای تسهیلگری ثبت نام کردند؛ ۵۰۰ نفر گزینش شدند؛ ۴۰ درصد از این افراد هم از مددجویان بهزیستی هستند که به مسایل مددجویان آشنا هستند.
متأسفانه در خوشبینانه ترین حالت ۳۰ درصد اعتبارات اختصاص داده شده برای اشتغال مددجویان به فرصت های شغلی پایدار منجر نمی شود وی با تکیه بر این که ما در مساله تسهیلگری به اصل پایداری شغلی می اندیشیم؛ اظهار داشت: ما دیگر نمی نشینیم تا افراد به ما برای شغل مراجعه نمایند. ما با رویکرد فعال به سراغ آنها می رویم و به آنها آموزش می دهیم تا مددجو شغلی را انتخاب نماید که هم مورد علاقه اش باشد و هم با مهارت کافی بتواند نیاز جامعه را برطرف کند. تسهیلگران بهزیستی در امر اشتغال دیگر در مرکز نمی نشینند بلکه در محیط کار حضور پیدا خواهند کرد تا ارتباط مددجویان با بازار کار را بهبود بخشند. حسینی ضمن اشاره به این که ۶ هزار و ۶۱۱ فرصت شغلی در روزهای دهه فجر برای مددجویان به وجود آمده است؛ اظهار داشت: هزار نفر از این افراد در یک مؤسسه پنل خورشیدی در یزد مشغول به کار شدند این مشاغل همچون همان مشاغل پایداری است که بدنبال آن هستیم. رییس سازمان بهزیستی تصریح کرد: خوشبختانه به همت شما، ۹۰۰ هزار مددجوی بهزیستی به شغل رسیده اند؛ البته هنوز یک و نیم میلیون مددجو بدنبال شغل هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون