نگاه جهان به آمدن جو بایدن و اجرای وعده هایش
یکی از مهم ترین موضوعاتی که مورد توجه رسانه های جهان قرار گرفته است، روی کار آمدن رسمی جو بایدن در مقام رئیس جمهوری آمریکا و اولین اقداماتی که انجام داده، است.
به گزارش علی جون به نقل از ایسنا، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل های رسانه های جهان، مهم ترین اخبار دنیا را روایت می کند.
از مهم ترین اخباری که او امروز (دوم بهمن ماه) به آنها پرداخته، به شرح زیر است:
_ «وال ستریت جورنال» نوشته است: جو بایدن، آمریکایی را به ارث برد که پیرتر شده و دو قطبی است و از نظر اقتصادی نا ام؛ این میراث رسیده به بایدن است.
_ «واشنگتن تایمز» هم خاطرنشان کرده است: اولین فرمان های جو بایدن، لغو ممنوعیت سفر و مهاجرت چند کشور مسلمان، پیشکش کردن شهروندی به مهاجران غیرقانونی و برتر از همه زدودن میراث ترامپ و پناه دادن به ونزوئلایی ها.
_ «نیویورک تایمز» نوشته است: ترامپ برای آخرین بار کاخ سفید را ترک کرد؛ اما به شکل دیگری وعده بازگشت به شکلی دیگر داد و البته وعده راه اندازی حزب تازه میهن دوستان. روز نخست را جو بایدن، روز پاکسازی میراث مانده ترامپ نامید.
_ «گاردین» نوشته است: جو بایدن به مشاوران خود فرمان داد که به همه خط مشی های ترامپ پشت کنند؛ این آخر یک دوره تاریخی است.
_ «لوفیگارو» هم تصریح کرد: آیین سوگند رئیس جمهوری آمریکا این دفعه متفاوت از همه آیین های پیشین بود. آیین تحلیف با آتش بازی پایان یافت. سرانجام جو بایدن، آخر یک عصر تاریخی را در کاخ سفید شاهد شد.
_ «ال موندو» نوشته است: سلام بر آغاز دیگر در آمریکا؛ جو بایدن می گوید آمریکا به پیمان اقلیمی پاریس، باز خواهد گشت.
_ «فایننشال تایمز» نوشته است: بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس با کنایه های انتقادآمیز از ترامپ، جو بایدن را خوشامد گفت. روزنامه های سراسر جهان به پیشباز خوشامدگویی به بایدن شتافتند.
_ «واشنگتن تایمز» بیان کرده است: جولین آسانژ و ادوارد سنودن از لیست عفو ترامپ، حذف شدند. لیست ترامپ از یکصد نفر به ۷۳ تن رسید. آسانژ و سنودن، افشاگران جنجالی اسرار پنهان بودند.
_ «گاردین» نوشته است: جک ما، بانی امپراتوری تجاری علی بابا بعد از مدت ها برای اولین بار ظاهر شد. میلیاردر چینی سهامدار عمده گروه تجاری مالی «انت» است.
_ «اکونومیست» هم یادآور شده است: این همه گیری، لبخند را از لبان آدم ها پنهان کرد. ماسک بر صورت، شکل ارتباط آدم ها را هم تغییر داد. از طرفی هم چینی ها، کنترل سخت همه گیری از جانب حکومت را پذیرفته اند.
* از حاشیه خبرها:
دنیای آرمانی در عصر کرونا این است که در ورودی هر اداره یا رستوران یا مدرسه یک آزمایش برای کرونا صورت گیرد. آرژانتین چنین گامی را برداشت. آزمایش حس بویایی آدم ها و نظاره آن بر صفحه کامپیوتر. شناسایی از دست دادن حس بویایی در آدم ها. پژوهشگران معتقدند این شیوه شناسایی، باآنکه دلخواه نیست، اما می تواند گام در خور توجهی در این راه باشد و اینکه در انتقال ویروس از جانب این آدم ها با وجود نداشتن حس بویایی امکان دارد یا نه؟ با این همه آزمایش حس بویایی در خیلی از کلینیک های جهان، متداول شده است. یعنی آزمایش سریع بویایی و تماشای امکان ابتلای شخص به ویروس کووید _ ۱۹.
منبع: علی جون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون