علی جون
علی جون

كریسمس در انحصار كرونا

كریسمس در انحصار كرونا

تأثیر کرونا بر تعطیلات و جشن های کریسمس همچون مهمترین موضوعاتی است که رسانه های جهان این روزها به آن می پردازند.


به گزارش علی جون به نقل از ایسنا، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل های رسانه های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می کند. از مهمترین اخباری که او امروز (۶ دی ماه) به آنها پرداخته، انتشار ویروس جدید کرونا در انگلیس است.
_ «یو اس ای تودی» نوشته است: آیا تهدید به شکایت ضد دونالد ترامپ، بعد از آخر ریاست جمهوری جدی است؟ تهدیدهای قانونی از بازجویی در معاملات تجاری در نیویورک تا افترا ها در خصوص سو استفاده از قدرت، بهای سیاسی است که ترامپ باید بپردازد.
_ «کوریره دلا سرا» نشریه ایتالیایی هم نوشته است: ایتالیا به تعطیلات در قرنطینه رسید. پاپ در نماز کریسمس، خواهان واکسن برای همه شد.
_ «فایننشال تایمز»، نشریه انگلیسی نوشته است: انگلیس و اتحادیه اروپا به توافق تجاری تاریخی در خروج از اتحادیه، دست پیدا کردند. بر این اساس خیلی از کالاها در صادرات و واردات بدون عوارض و گمرکی خواهند بود.
_ برای متخصصان بیماری های عفونی سال ۲۰۲۰ سالی هراسناک و باورنکردنی بود. دانش بشری نشان داد که در برخورد با یک همه گیری می تواند قدرتمند باشد. ویروسی تازه و ناشناخته که بیشتر از یک و نیم میلیون قربانی گرفت. زندگی هایی که از بین رفت.
_ «ال موندو»، نشریه اسپانیایی نوشته است: کریسمس در قرنطینه نگاه نخست روزنامه های امروز اروپا بود. می گویند هنوز سیاهی روشنایی را نپوشانده است. این پیام رهبران کشورهای مسیحی در مقابله با ویروس کووید_۱۹ بود. به هنگامی که انگلیس با مقررات سخت تری در برخورد با کرونا در کریسمس رو در رو شد، آئین ها، مختصر و کوتاه بودند. آنان که زلاندنو خالی از ویروس را برای تعطیلات برگزیده بودند. آیین های کریسمس و سال نو را در تنهایی، در قرنطینه، در هتل، خواهند گذراند. ارتش زلاندنو سخت از مقررات قرنطینه مراقبت می کند.
_ «اکونومیست» نوشته است: انگلیس و اتحادیه اروپا بر سخت ترین خروج به توافق رسیدند؛ خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با توافق معاملات تجاری سرگرفت. یک توافق تجاری، خبری خوش است. اما با این همه، محدود است. هدیه ای که بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس و رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا از آن گفتند. گامی نخست در تجارت آزاد طرفین که گام های دیگر را به دنبال خواهد داشت.
* از حاشیه خبرها:
«فایننشال تایمز» نوشته است: آیا جهان به نهایت مصرف گوشت رسیده است؟ قبل از همه گیری ویروس کووید_۱۹ هم به نظر می آمد، جهان سیر از مصرف گوشت است. همه گیری ویروس کرونا مصرف، آنرا سخت کم کرد. البته جز چین که یک سوم گوشت، در جهان را مصرف می کند. حالا جهان در جست وجوی جایگزین گوشت است. گوشت تهیه شده از گیاهان در آزمایشگاه ها همچون آنها است. کرونا نشان داد انسان ها به زنجیره های تازه ای از ذخایر مواد غذایی باید بیندیشند. جلبک دریایی همچون آنها است. صنعت کاشت جلبک می تواند در کنار سواحل پاک و آب های سرد، تأمین کننده غذای انسانی باشد.




منبع:

1399/10/06
22:54:48
5.0 / 5
845
تگهای خبر: رادیو , رسانه , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
علی جون - سرگرمی و طنز