نگاه روزنامه های جهان به دو حادثه مهم
علی جون: نگاه روزنامه های امروز جهان به ترور نخست وزیر سابق ژاپن و نیز سقوط بوریس جانسون است.
به گزارش علی جون به نقل از ایسنا و به روایت گوینده پیشکسوت رادیو ـ آلبرت کوچویی ـ با اهمیت ترین عناوین خبری روزنامه های جهان به شرح زیر است:
دو گلوله برای ترور
از معدود روزهایی است که به تقریب خبر نخست روزنامه های جهان، یک حادثه ترور است. شینزوآبه، پرنفوذترین نخست وزیر ژاپن هدف دو گلوله سرباز پیشین ژاپن قرار گرفت. عکس و خبر روزنامه له رپوبلیکا، ژاپنی هایی زانو زده به دعا، بر آسفالت خیابانی در شهر «نارا»، آن جا که آبه ترور شد را نشان می دهد، با انبوه گل ها، با یاد او.
لوموند روزنامه فرانسه نوشت: فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن اظهار داشت: این اقدام وحشیانه بود.
فایننشال تایمز در انگلیس: پر نفوذترین نخست وزیر در سالهای ۱۹۵۴ تا ۲۰۲۲ در ژاپن بود.
اکونومیست: شینزوآبه ۶۷ ساله میراثی خارق العاده به جا گذاشت.
نخست وزیر بدشگون
عکسی از بوریس جانسون، پرچم های انگلیس به دست و بر تن شناور در آسمان، عکس نخست روزنامه های انگلیس شد.
سقوط دلقک
اکونومیست، در صفحه نخست خود او را چنین خطاب کرد. او سرانجام از رهبری حزب محافظه کار کنار رفت، اما تا انتخابات سرپرست نخست وزیری می ماند. اما انگلیس می گوید او باید برود. انگلیس در وضعیتی پرخطر است. فاجعه برویس جانسون، نخست وزیری بدشگون در سرزمین زخمی. در اینکه بوریس جانسون یک دروغ پرداز است، دیگر تردیدی نیست.
باز هم تیراندازی
روزنامه های آمریکا یک تیراندازی دیگر را بهانه عنوان نخست خود کرده اند. خبر نخست می گوید: باز هم تیراندازی دیگر و کشتار جمعی. خبر نخست یو اس ای تودی می گوید: تا این جا آمریکا، خونین ترین تیراندازی و کشتار را ثبت کرده است. خشونت مسلحانه، سراسر زندگی آمریکائیان را تسخیر کرده است.
مجله«مادر جونز» می گوید: با کشتار جمعی در حومه شیکاگو به رژه روندگان روز استقلال آمریکا، ششمین کشتار در هفت هفته در آمریکا رقم خورد. تیراندازی از یک بام ساختمان هفت نفر را به قتل رساند.
در حاشیه خبرها آمده است:
صداهای لطمه زا
نشریه علمی ساینس نوشت: هیج جا در سیاره زمین در امان از «صدا» نیست. نهنگ های گوژه پشت، در سواحل هاوایی، سخت به صدا حساس اند. کندوکاو انسان در دریا، صداها را تا پانصد کیلومتر در اقیانوس ها پخش می کند. دانشمندان می گویند، این کندوکاو را به خاطر سلامت آبزیان در ژرفای آب ها، کم کنید. خیلی از آبزیان با لرزه ها و پخش صدای خود، دریانوردی می کنند. بدین جهت با ایجاد صدا از طرف آدمیان، اختلالی در این سفرها، پدید می آید. میلیونها موجود آبزی ناشناخته، در خطر لطمه دیدن از این صداها در ژرفای اقیانوس هایند.
منبع: alijoon.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون